Nieuws

Nieuw Bridget Jones’s Diary-boek aangekondigd

Auteur Helen Fielding heeft bekendgemaakt dat ze bezig is met Bridget Jones’s Baby: The Diaries. Dit is het vierde deel van de Bridget Jones’s-serie.
In haar nieuwste boek zal Fielding focussen op alles rondom het moederschap van Bridget Jones. Het boek volgt op het verschijnen van de gelijknamige film op 16 september, meldt The Guardian.

Het boek zal uitgegeven worden door Jonathan Cape en is, net als de eerste delen, gebaseerd op de columns van Fielding voor de Britse krant The Independent.

“Bridget Jones gaat over hoe we willen voldoen aan de verwachtingen van anderen en hoe we echt zijn, zoals Jones ontdekt met haar ietwat roerige zwangerschap”, zegt Fielding.

Het boek bevat bizarre adviezen van vrijgezellen en zelfvoldane moeders, chaos bij scans en zwangerschapsklasjes en vreugde, wanhoop en romantiek.

Fielding’s debuutroman, Bridget Jones’s Diary was een wereldwijd succes in 1996, en samen met het vervolg in 1999, Bridget Jones: The Edge of Reason, zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

Bron: Nu.nl

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.