Nieuws

Michel van Egmond niet meer bezig met DWDD-boek

Er komt voorlopig geen boek over de talkshow De Wereld Draait Door. Gijp-schrijver Michel van Egmond zou een jaar achter de schermen gaan bij het programma, maar dit plan is nooit uitgevoerd.
“Ik heb destijds een goed gesprek gehad met Matthijs (van Nieuwkerk, de presentator, red.)”, zegt Van Egmond in Story. “Maar doordat er ook weer andere boekprojecten op mijn pad kwamen, is het idee een beetje doodgebloed, zoals dat soms gaat.”

De schrijver polste het idee destijds live tijdens een uitzending van DWDD, waar hij samen met René van der Gijp te gast was. Van der Gijp maakte aan Van Nieuwkerk kenbaar dat Van Egmond graag een boek wilde maken over de VARA-talkshow.

De presentator reageerde weifelend, maar aan het eind van de uitzending besloot hij na een onderonsje met eindredacteur Dieuwke Wynia tot een “ja”.

Bron: Nu.nl

Over de recensent

Linda de Reus

Linda de Reus

Linda de Reus (1983) is niet anders gewend dan vele boeken te verslinden. Haar droom is uitgekomen met het beheren en actueel houden van Boekreviews. Het lezen zat er al jong in. Als ze naar de bibliotheek ging nam ze altijd het maximaal aantal te lenen boeken mee, zes stuks, plus nog eens drie tijdschriften. En dat elke week.

Linda houdt van verschillende genres. Meestal leest zij Nederlandse literatuur, romans en thrillers.

Naast het lezen zijn haar grootste hobby's reizen, concerten, films en theater. Ze is (samen met een partner) eigenaar van een recruitment bureau. Linda is moeder van een zoon, Mads.

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen