Nieuws

Maand van spannende boek loopt bijna af

De maand Juni staat ieder jaar in het teken van het spannende boek. Het is oorspronkelijk in 1989 ontstaan om ‘spannende boeken’ (detectives, thrillers) te promoten en wordt georganiseerd door Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.

Tijdens de Maand van het Spannende Boek ontvang je het geschenkboek van de boekhandelaar bij besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Dit jaar schrijft Marion Pauw het geschenkboek. De titel is Grijs gebied.

Synopsis Grijs gebied
Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwekkend lichte ogen, randt haar op een verschrikkelijke en gewelddadige manier aan. Er is één getuige: een man, die vanaf zijn balkon toekijkt. Waarom grijpt hij niet in? Grijs gebied vertelt niet alleen over de jacht naar de dader van een gruwelijk misdrijf, het is ook een zoektocht naar de drijfveren van de mens; dader, slachtoffer of getuige.

Zie alvast de trailer:
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BVVMo4akqZ0″ showinfo=”0″]

 

banner-appEXTRA: Gratis Ebook downloaden bij Maand van het Spannende boek app

Het interactieve verhaal Voor het te laat is, geschreven door Simon de Waal is die via de iPhone app Maand van het Spannende Boek te downloaden is. De interactieve thriller roept vele vragen op en is onder thrillerfans een unieke ervaring waarin de lezer onder meer zichzelf tegenkomt.

Een persoonlijk verhaal speciaal geschreven voor Juni – De Maand van het Spannende Boek 2015

Download de spannende app uit de App Store »