Nieuws

Kosmos Uitgevers koopt vertaalrechten van spraakmakende biografie over Robin Williams

Op 11 augustus wordt bekend dat Robin Williams is overleden. Al snel blijkt het om zelfmoord te gaan. Vervolgens komen er elke dag feitjes bij. Een uiteenlopend wereldwijd publiek is geschokt door het plotselinge overlijden van Robin Williams. De vraag die blijft hangen is: hoe kan iemand met zoveel succes en talent zelfmoord plegen? Op 1 november verschijnt bij Kosmos de biografie die deze vraag beantwoordt en het leven van een uniek talent beschrijft.

In de ogen van velen had Robin Williams het perfecte leven.  Succesvolle rollen op zijn naam, een prachtig gezin, geld en miljoenen fans. Hij was sprankelend grappig, een razendsnelle improviseur en een geweldige komiek. Maar vooral zijn warmte en compassie spraken miljoenen mensen aan.

Achter de lach van Robin Williams ging echter een tragisch leven schuil dat de wereld niet kende. Depressies, verslavingen en zelfs het beginstadium van de ziekte Parkinson troffen de goedlachse wereldster. Op 11 augustus 2014 maakt de acteur een einde aan zijn leven door zelfmoord te plegen.

Robin Williams – Als het lachen stopt is de eerste Williams-biografie sinds 1999. De eerste biografie met het hele verhaal. Volledig juridisch gecheckt op waarheid en met de laatste nieuwsfeiten. Het is een ervaringsverhaal over onder meer depressie en geeft je een kijkje in het heftige leven van een boeiende en grappige man met vele filmgezichten. Het boek verschijnt in november 2014 bij Kosmos Uitgevers

Bron: Kosmos Uitgevers