Nieuws

Boek Isa Hoes toe aan 3e druk binnen één week

Afgelopen dinsdag is het boek Toen ik je zag van Isa Hoes met overweldigend succes gelanceerd. Mede dankzij prachtige interviews in Volkskrant Magazinehet Algemeen Dagblad en een optreden bij Pauw & Witteman is de vraag naar dit boek enorm. De derde druk binnen één week is al in de maak.

Toen ik je zag maakt veel emoties bij lezers los. Het thema depressiviteit blijkt helaas nog altijd een taboe en mede daarom spreekt de openheid van Isa in haar boek zoveel mensen aan.

Over het boek
Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd op elkaar, gaan samenwonen en leiden een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera’s, maar in werkelijkheid heeft Antonie bij vlagen last van neerslachtigheid. Terwijl hij steeds vaker kampt met depressies, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Bron: Artemis.nl

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.