Gedragscode

Respecteer anderen
Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Gebruik deze dienst niet om anderen te bedreigen, irriteren, beledigen of uit te schelden.

Blijf bij het onderwerp
Dit is een site van en over literatuur. Discussies die niets met literaire onderwerpen te maken hebben of geen betrekking hebben op het onderwerp worden verwijderd.

Maak geen reclame voor bedrijven
Verwijs alleen naar een bedrijf als dat te maken heeft met de discussie.

Neem verantwoordelijkheid
Je bent verantwoordelijk voor alle berichten die je plaatst. Houd de gedragsregels in ere zodat discussiëren voor iedereen leuk blijft.

Forum
Boekreviews behoudt zich het recht voor om de inhoud van discussies te verwijderen die uitdrukkingen van geweld, intolerantie, racisme, haat of godslastering bevatten of aanmoedigen. Dit geldt ook voor bijdragen die geen toegevoegde waarde bij het onderwerp hebben.

Boekreviews staat geen illegaal gedrag of inhoud met betrekking tot illegale activiteiten toe. Je kunt de discussiesite niet gebruiken om lasterlijk, inbreukmakend, racistisch, discriminerend, commercieel, aanstootgevend of ander onwettig materiaal te publiceren, posten, verdelen of verspreiden.

Persoonsgegevens worden niet aan derden doorgespeeld, noch worden ze gebruikt voor commerciële doeleinden. Wel is de Boekreviews geinteresseerd in de reguliere statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de site, onder meer stille en drukke tijden en de browsers die gebruikt worden.

januari 2007

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.