Auteurs

Thomas Olde Heuvelt

Thomas Baudelet Olde Heuvelt werd geboren op 16 april 1983 in Nijmegen. Toen hij drie jaar oud was overleed zijn vader. Zijn moeder heeft hem en zijn zus sindsdien alleen opgevoed. Hij woont in Den Bosch. Hij volgde Gymnasium op het Canisius College in Nijmegen en heeft een semester op de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht gevolgd. In de herfst van 2005 volgde hij vakken als Fiction of Horror en Witchcraft, Magic and the Occult Tradition aan de universiteit van Ottawa in Canada.
Op zijn zestiende begon hij aan het manuscript van zijn debuutroman De Onvoorziene. Na twee jaren van schrijven en herschrijven was hij daarmee klaar. In september 2002, op negentienjarige leeftijd, kwam zijn eerste boek uit. Twee jaar en een aantal lovende recensies later, verscheen zijn tweede roman PhantasAmnesia.

Ook schreef Olde Heuvelt korte verhalen, die in verscheidene magazines en bundels zijn verschenen. In 2004 won hij met een kort verhaal de debutantenprijs van de Paul Harland Verhalenwedstrijd. Hij was redactielid van de bundel Duistere Parels en schreef daarvoor het voorwoord.