Auteurs

Tess Stimson

Tess Stimson werd geboren in Sussex, Engeland. Als kind heeft ze enkele jaren in Afrika gewoond, totdat ze naar de Notre Dame School in Lingfield ging. Na haar afstuderen werkte Stimson bij Independent Television News. Ze deed verslag en produceerde verhalen waarbij ze de hele wereld over reisde. In 1991 verliet ze het bedrijf om haar eerste boek te schrijven. Ze verhuisde indertijd met haar toenmalige man naar Cyprus.

Haar debuut verscheen in 1993, vertelde over de televisiewereld en werd een regelrechte bestseller. Later in dat jaar verhuisde ze naar Rome, waar ze haar twee daaropvolgende boeken schreef. Haar drie romans zijn allen in meerdere talen uitgegeven.

In 1997 verhuisde Stimson opnieuw, ditmaal naar Libanon. Ze werkte als Midden-Oosten correspondent voor CNN, BBC en NTV. Ook werkte ze freelance voor televisiestations als Sky en Channel Five. Tevens schreef ze voor Daily Mail, Mail on Sunday, Daily Express, You, Glamour Magazine en The Times.

In 2002 scheidde Stimson van haar man en verhuisde samen met haar kinderen terug naar Londen. Vervolgens werkte ze twee jaar aan de University of South Florida.

In 2004 gaf ze die baan op om wederom fulltime te kunnen schrijven. Ze werd columniste voor Daily Mail en werkte aan haar boek De overspelclub, dat in 2007 verscheen.

Stimpson is getrouwd met Erik Oliver en woont en werkt in Florida.