Algemene voorwaarden

Ondanks het feit dat Boekreviews met de grootste zorg wordt samengesteld, is er de mogelijkheid dat de gegevens niet altijd volledig of juist zijn. Boekreviews is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade die voort zou kunnen vloeien uit onvolledige of onjuiste gegevens.

De recensies op Boekreviews bevatten de mening van de betreffende recensent en ook de bezoeker kan op Boekreviews zijn mening kenbaar maken, wat de website een open platform maakt. Boekreviews controleert de berichten van haar bezoekers, maar is geenszins verantwoordelijk voor uitspraken hiervan. De bezoeker blijft verantwoordelijk van zijn of haar gedane uitspraak, ook indien dit aanstoot mocht geven aan andere bezoekers.

Boekreviews plaatst interviews met en columns van auteurs. Deze bevatten echter de mening van de auteur en vertegenwoordigen niet de mening van Boekreviews. Boekreviews is dan ook niet verantwoordelijk voor eventueel aanstootgevende woorden van auteurs.

Boekreviews plaatst geen recensies van haar bezoekers, maar alleen meningen en reacties. Boekreviews heeft het recht om toch ingestuurde recensies niet te plaatsen.

Boekreviews is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van boeken per post, verzonden naar aanleiding van een prijsvraag of bestelling bij een partner van Boekreviews.

Het copyright op de inhoud van het Boekreviews behoort toe aan de Boekreviews of haar partners. De toegang tot deze internetsite geeft niet het recht tot reproductie of distributie van de informatie zonder vooraf verkregen toestemming van de redactie van Boekreviews, tenzij anders aangegeven.

januari 2007

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.